Vrijetijdsbesteding

Vanaf 2 oktober is er een programma Vrijetijdsbesteding. In het Duynhuis is een hele vleugel van het gebouw ingericht voor vrijetijdsbesteding. In het Atelier zijn er ‘lessen’ in keramiek, beeldhouwen, portrettekenen en schilderen. Voor deze onderdelen is aanmelden nodig vanwege een maximum aantal deelnemers.

In de Zaal kunnen mensen deelnemen aan groepsactiviteiten. Samen koffie drinken, een spelletje doen of creatief bezig zijn. Degenen die wat meer beweging willen kunnen ook terecht. Wekelijks is er Koersbal aangeboden door Koersbalvereniging de ‘Bijdraaier’. Vanuit het pand starten wandelingen in de omgeving.

Tijdens de openstelling is er dagelijks een lunch waar iedereen kan aansluiten. Voor deze lunch geldt een bijdrage van € 1,-. Deelname aan de activiteiten zelf is gratis. Wel blijven gemaakte werkstukken eigendom van de Vrijetijdsbesteding. In een klein winkeltje wordt dit verkocht waarmee nieuwe materialen worden aangeschaft. Eventueel kunnen mensen hun werkstukken tegen kostprijs meenemen.

Verder is er voor de meer actievelingen een klusploeg en tuinploeg. In het gebouw zijn altijd wel wat klusjes te doen en ook de tuin vraagt om onderhoud
Centraal in het hele verhaal staan ontmoeting en contact. De Vrijetijdsbesteding is er voor iedereen die behoefte heeft om wat meer de deur uit te zijn en andere mensen te ontmoeten. Of dat nu als deelnemer is of als vrijwilliger.

De vrijetijdsbesteding is van maandag tot en met donderdag open van 09.30 tot 16.30 uur. De activiteiten zijn tussen 10.00 en 16.00 uur. Alleen een ochtend of middag aansluiten kan ook. Mensen zonder vervoer nemen vooraf contact op met de Vrijetijdsbesteding. De organisatie kijkt dan of u opgehaald en thuisgebracht kan worden door de eigen Haal en Breng Service. U betaalt hiervoor een bijdrage van € 1,-. Voor deze service kan men nog vrijwilligers gebruiken.

Voor meer informatie neem je contact op met Jos Meerssman. Hij is bereikbaar via 06-30455546 of josmeerssman@multi-interim.nl. Klik op het programma voor het aanbod tot 31  januari  2018.

vrijetijdsbesteding

Programma vrijetijdsbesteding

Download hier de folder over de vrijetijdsbesteding

Comments are closed.

Copyright © 2013 Inloophuis Dieren
naar boven